Prečo my

Tento e-shop je certifikovaný.

Sme slovenská firma

Obchod AniPlanet sme založili v roku 2016. Všetci v tíme chováme zvieratká a keď naše spoločné nákupy (hlavne krmív) dosiahli fakt veľkú kopu, rozhodli sme sa nakupovať vo veľkom seriózne. Dohodli sme sa s distribútormi rôznych výrobkov pre zvieratká a teraz sme tu. Sme slovenská firma a našim cieľom je dosiahnuť pri často nakupovaných veciach úplne najnižšie ceny.

Máme široký sortiment

Každé zvieratko je iné a nemáme tým na mysli iba rozdiely medzi mačkou a akvarijnou rybičkou. Každý chovateľ vie, že keď nakúpi veľké množstvo jedného druhu krmiva, jeho zverinec sa na druhý deň rozhodne, že to už teda jesť nebude, že chce niečo iné :) Snažili sme sa preto namixovať tovar rôznych druhov, skladom máme okolo 3000 položiek.

Najnižšie ceny

Máme vlastný sklad a nakupujeme u výrobcov vo veľkom, vieme sa preto dostať na veľmi dobré ceny. Týka sa to aj lacnejších krmív (Whiskas, Pedigree…) aj prémiových (Eminent) a superprémiových (Pro Plan). Ak nejakú značku zatiaľ nemáme, môžete si byť istí, že sa už s jej výrobcom či distribútorom bavíme a hľadáme pre vás možnosti pre úplne top ceny.

Rýchla dodávka

Tovar, ktorý v e-shope uvádzame ako skladom, máme fakt na sklade a môže byť expedovaný hneď po objednávke. Pri objednávkach prijatých v pracovných dňoch doobeda odchádzajú balíky zvyčajne ešte v ten istý deň. Ak nie, tak najneskôr v najbližší pracovný deň. Pri tovaroch, ktoré sú dočasne vypredané, vám ponúkame možnosť stráženia, informácia o naskladnení vám príde okamžite mailom.

Doprava zdarma

Pri nákupe tovaru nad 50 €, ktorý váži do 20 kg, vám ponúkame dopravu úplne zadarmo. Pri ťažkých zásielkach (veľa krmiva) sa vieme dohodnúť individuálne, máme k dispozícii aj vlastnú prepravu, ktorá chodí po Slovensku v dohodnutých intervaloch. Najmä v prípade chovných staníc a útulkov je to často najvhodnejší spôsob, doprava nie je blesková, ale spoľahlivá a lacná.