Doprava a platba

Doprava

Tovar k vám zasielame kuriérskymi spoločnosťami Packeta, SPS a DPD, v prípade krehkých vecí (napr. akvárií) spoločnosťou Slovak Parcel Service, ktorá na Slovensku zastupuje spoločnosť UPS.

V prípade tovaru, ktorý máme skladom, ak podáte objednávku do 13:00 v pracovný deň, tak ešte v ten deň si balík prevezme kuriérska spoločnosť. Kuriérska spoločnosť doručuje tovar väčšinou na druhý pracovný deň, maximálne ide o 1–2 dni.

Pri objednávkach nezabudnite vyplniť telefónne číslo, pretože kuriér vám bude vždy najprv volať, či ste na mieste doručenia a kedy vám môže tovar priviezť.

Tovar doručujú kuriéri po prvé zamknuté dvere.

Cena za dopravu: do 10kg spoločnosťou Packeta je 4,50€, do 20kg spoločnosťou SPS je 7,90€ a spoločnosťou DPD je 5,50€, nad 20kg spoločnosťou SPS je 9,90€ a spoločnosťou DPD je 6,50€. V prípade objednávky za viac ako 60€ máte dopravu zadarmo.

Cena za dopravu je stanovená pre Slovenskú republiku. Do zahraničia neexpedujeme.

Platba

Platiť môžete online kartou, na dobierku alebo prevodom vopred.

V prípade dobierky účtujeme príplatok 1 euro.

V prípade platby prevodom vám vašu objednávku najprv potvrdíme a potom vám pošleme číslo účtu spolu s variabilným symbolom. A hneď, ako nám banka oznámi, že peniaze prišli, pošleme vám o tom email a objednávku expedujeme – teda, v najbližšom pracovnom dni.

Pri platbe kartou využívame jednoduchú platobnú bránu GoPay. Po odoslaní objednávky ste presmerovaní na stránku brány, kde sa vám zobrazí výzva na zadanie čísla karty. Brána akceptuje v podstate všetky kreditné karty a tiež debetné (platobné) karty vydané slovenskými a českými bankami. Po zadaní čísla karty vás platobná brána presmeruje späť do obchodu, kde sa vám zobrazí poďakovanie za vašu objednávku a oznam o úspešnej platbe.

Ak počas prechodu na bránu a späť dôjde k prerušeniu spojenia (napr. zavriete prehliadač alebo sa vám reštartne počítač), objednávka ostane v stave neukončenej platby. V tom prípade vám e-shop pošle e-mailom linku s možnosťou dodatočného zaplatenia. Po kliknutí na linku v e-maili sa vám opäť zobrazí platobná brána z údajmi z vašej objednávky (suma a variabilný symbol). Keď zadáte číslo vašej karty, platobná brána vás vráti späť do obchodu a vypíše oznámenie o úspešnej platbe.

Faktúra

Faktúra (daňový doklad) nie je súčasťou dodávky. Faktúru posielame elektronicky na vami uvedenú emailovú adresu. Prosíme, skontrolujte si správne zadanie emailovej adresy, keďže celá komunikácia prebieha emailom. Ďakujeme.