FURminator FURflex

Patentované vyčesávače podsady FURminator dnes pozná takmer každý majiteľ chlpatého zázraku. Namiesto poletujúcich a ku všetkému prilepených chlpov stačí psíka alebo mačku rýchlo a jednoducho vyčesať a podsada, ktorá okrem zimných mesiacov nemá v kožúšku čo hľadať, je preč :)

FURminátory sú „testované“ praxou už pár rokov a na základe odozvy od chovateľov prichádza v roku 2017 úplne nový rad FURminator FURflex.

Hlavné inovácie FURflexu sú dve:

  1. Každý vyčesávač, hrebeň či kefa sa skladá z dvoch častí. Z univerzálnej rúčky a hlavice, ktorá sa dá vymieňať. Kombinovateľné sety zaberú menej miesta a dokupovanie špeciálnych hlavíc je lacnejšie, než kúpa vyčesávača, hrebeňa či kefy sólo.
  2. Vyčesávač FURflex majú špeciálnu zaoblenú hrebeňovú časť. Vďaka nej je vyčesávanie pre zvieratko bezpečnejšie, najmä chvost sa teraz vyčeše oveľa jednoduchšie.

Okrem toho obsahuje rad FURflex aj úplné novinky:

  1. FUR Sweeper – zberač chlpov z čalúneného nábytku.
  2. FUR Accumulator – lapač chlpov z rôznych „príťažlivých“ povrchov (peliešok, deka, koberec).
  3. Reversible Mat Maker – rozčesávač „dredov“, zauzlíkovanej či inak „zašmodrchanej“ srsti.

Výrobca garantuje kompatibilitu všetkých hlavíc FURflex s univerzálnou rúčkou. Pri výmene jednotlivých hlavíc, obzvlášť pri ich nasadzovaní, je však niekedy potrebné použiť väčšiu silu.

FUR flexy pre mačky:

FUR flexy vyčesávače pre psy:

FUR flexy hrebene pre psy: